De juiste bijverdiener voor jouw zaak

Waarschijnlijk moeten we jou niet meer vertellen hoe moeilijk het is om iemand aan te werven. En al zeker wanneer er tijdsdruk is. Met Work Today maken we het leven van ondernemers een stuk makkelijker. Wij bezorgen jou de ideale bijverdiener met de juiste skills. Want ondernemers gelukkig maken, daar doen we het voor! Bye bye stress, hello Work Today!

image 3

Hier om jouw bedrijf te helpen

Work Today accepteert enkel bijverdieners die zich registreren via de ITSme® app. Zo zijn wij én jij zeker van de persoon. Alle contactgegevens komen direct van de identiteitskaart. Geen valse registraties of oncontacteerbare personen. Echte flexi-jobbers, studenten en extra’s die een cent willen bijverdienen.

En we gaan verder: Work Today pakt uit met Premium Matching. De beste kandidaten voor de beste ondernemers. Onze garantie!

Wat is premium matching?

Drie aspecten zijn belangrijk in het matchen van kandidaten en ondernemers. De locatie, de beschikbaarheid en de skills. Wat heeft het voor zin om een kandidaat voor te stellen uit jouw regio maar die tijdens jouw openingsuren nooit kan werken? Wat voor zin heeft het een barman voor te stellen die het verschil tussen bier en wijn niet kent? Wat voor zin heeft het om een Limburgse bakkersjongen naar Oostende te sturen?

image 4
1
Locatie

we matchen jouw bedrijf enkel aan bijverdieners uit de buurt. Daarbij houden we rekening met hun mobiliteit (fiets, brommer, auto of openbaar vervoer).

2
Beschikbaarheid

we matchen jouw bedrijf met de tijdslots van de bijverdieners. We stellen enkel kandidaten voor die kunnen wanneer jij hen nodig hebt.

3
Skills

we matchen jouw bedrijf met bijverdieners die kunnen wat je van hen verlangt. Geen of weinig ervaring nodig: dat bepaal jij. Wij matchen de juiste bijverdiener.

De juiste bijverdiener vinden doe je in een flits!

Bijverdieners vinden was nog nooit zo easy! Dankzij onze Work Today app stuur je een flits uit in 10 seconden. Hoe? Simpel, door het stappenplan hieronder te volgen. Eens je vacature is uitgestuurd, kunnen onze bijverdieners jouw flits aanvaarden. Jij hoeft dan enkel nog een kandidaat naar keuze te accepteren and that’s it, de zaak is geklonken. Je hebt jouw bijverdiener in een flits gevonden.

stap1
1
Datum en tijd
stap2
2
Functie
stap3
3
Omschrijving en verloning
stap4
4
Verstuur
image 5

Contracting en payrolling onder de 10 seconden

3 kliks en 10 seconden. Dat is alles wat je nodig hebt om een sluitend contract aan te maken in onze app. Bovendien regel je in no-time en een minimum aan inspanning de ‘ooit-zo-complexe’ personeelsplanning.

image 6
Voor ik met Work Today startte was ik uren kwijt aan administratie, aangiftes, uurregistraties. Dat was om de muren op te lopen. Tijd die ik kon gebruiken in mijn bakkerij. Ik ben supercontent van de app en heb al het papierwerk kunnen beperken tot 1 uur in de week.
Lies Coussens
Bakkerij Coussens
mockup-app-work-today-def

Start nu met Work Today