Weg met al die administratie

Voor elke kleine zelfstandige is de administratie er teveel aan. Kostbare tijd gaat verloren. De ergernissen stapelen zich op. Energie die je liever steekt in je zaak. Work Today laat ondernemers toe om de focus op de kerntaken te houden. Personeelsbeheer kan 18 keer sneller verlopen met de Work Today app. Win je tijd terug en registreer nu!

image 4

Loon­administratie aan fiber­snelheden

Klassieke administratie

Work Today

Vast contract sociaal secretariaat
Maandelijks opzegbaar
Lange administratieve procedure
10 seconden werk
Moeilijk contact
24/7 bereikbaar
Weinig tot geen flexibiliteit
Direct aanpasbaar

Met Work Today ben je juridisch 100% in orde. Geen te laat ingediende aangiftes meer. Geen fout ingevulde formulieren meer. Alles snel en correct! Ondernemers kunnen zich weer focussen op hun kerntaken en medewerkers zijn tevreden over het vlotte verloop.

3 kliks en 10 seconden. Dat is alles wat je nodig hebt om een sluitend contract aan te maken in onze app. Bovendien regel je in no-time en een minimum aan inspanning de ‘ooit-zo-complexe’ personeelsplanning.

Snel nood aan extra hulp?

Via de Work Today app vind je in no-time de bijverdieners die je nodig hebt! Stuur in minder dan 10 seconden een flits uit om de gepaste flexi, vakantiestudent of extra te vinden voor jouw zaak. Onze Premium Matching doet de rest en bezorgt je gemotiveerde lokale bijverdieners met de nodige skills!

image 6

Wat is premium matching?

Premium Matching van Work Today dat is een bijverdiener die zich vlot kan verplaatsen tot zijn werkplek, die beschikbaar is wanneer jij iemand nodig hebt en die de juiste skills heeft.

  1. Locatie

  2. Beschikbaarheid

  3. Skills

Quote
Onze zaak ontploft iedere keer in de zomer. Logisch als je ijsjes verkoopt. Maar dat betekent wel: meer ondersteuning achter de toonbank. Met Work Today vinden we die medewerkers en in de app houden we het overzicht.
Thierry Gaerts
De Zoete Zonde
mockup-app-work-today-def

Start nu met Work Today