To all the flexi-jobbers out there!

Je hebt een job maar je wil dat ietsje meer? Een extra bijverdienste zonder dat het je pijn doet? Met Work Today vind je leuke side jobs gematcht met jouw skills, mobiliteit en beschikbaarheid. Als flexi-jobber ontvang je een uurloon dat minstens 10,27 euro bedraagt met inbegrip van het flexi-vakantiegeld. Met Work Today regel je een flexi-job in een vingerknip. Waar wacht je op?

work-today-flexijob-kapper

Kan jij aan de slag als flexi-jobber?

Werkte je drie kwartalen geleden minstens 4/5de als loontrekkend werknemer bij een Belgisch bedrijf? En is de flexi-job niet bij datzelfde bedrijf? Of ben je gepensioneerd en wil je een frank/euro bijverdienen? Dan kan je aan de slag als flexi-jobber in een hele resem aan sectoren. Van supermarkten tot bij kappers. Overal waar ze helpende handen nodig hebben, kan jij je meerwaarde als flexi-jobber bewijzen.

work-today-flexijob-registreren-3-stappen

In 3 makkelijke stappen

  1. Registreer je in de app

  2. Vul je profiel aan

  3. Krijg alle jobaanbiedingen en contract digitaal

Snel geregeld, snel verdiend!

Vragen? Lees dan onze FAQ

Soms wil je jezelf kunnen belonen. En daar heb ik wel wat voor over. Alleen, hoe pak ik het aan? Met Work Today was het eigenlijk snel geklonken. App installeren, profiel aanmaken en ik was vertrokken. En mijn beloning. Een handtas die ik anders nooooit ging durven kopen.
mockup-app-work-today 1

Start nu met Work Today