Vind je volgende studentenjob met Work Today

Life's too short to do bad studentenjobs. Met Work Today vind je honderden leuke jobs in jouw buurt. Je kan snel bijverdienen en toch kieskeurig zijn. The best of both worlds. Het enige wat je moet doen is je registreren. En dat gaat razendsnel. In minder dan 10 seconden heb je een profiel.

work-today-jobstudent-def

Kan jij aan de slag als jobstudent?

Check de volgende dingen. Kan je JA zeggen op alles? Dan kan jij je registreren als jobstudent. Start met werken, start met cashen!

  • Ben je minimum 16 jaar?

  • Ben je nog student?

  • Minder dan 475 uur gewerkt dit jaar?

image 5-1

Wat met belastingen?

Waar wacht je nog op? Maak je profiel en dan kan je aan de slag. Wist je dat je als student bijna niet belast wordt? Al het geld wat je verdient, gaat recht de pocket in. Perfect dus om je volgende festivalleke mee te financieren. Of te sparen voor een zalige reis met de maten richting zonnige zuiden. Profiteer van je statuut als jobstudent zolang het kan!

Werkte je dit jaar al meer dan 475 uur? Dan kijk je best even onder de spelregels voor werkstudenten. Nog altijd voordelig! Werken brengt ook meer op dan uitgeven ;-)

Vragen? Lees dan onze FAQ

Quote
4 dagen Werchter kost stukken van mensen. En ik ben nog maar 20 jaar en heb geen zin om een nier te verkopen. Coole job gescoord met Work Today, week later had ik mijn centen. Nu aftellen naar Werchter.
Arthur V.
mockup-app-work-today 1

Start nu met Work Today