Veelgestelde
vragen

Op administratief vlak is alles veel gestroomlijnder. Volledig gedigitaliseerd en sneller. Eveneens is alles qua wetgeving (gelinkt aan jouw paritair comité) ingebouwd in onze app. Loon, sociale wetgeving, toegestane leeftijden worden op die manier direct gecontroleerd.

Dan kan je onze app ook op een computer bekijken. Dat doe je via deze link. Op die manier laadt dezelfde app in, maar dan op computer. Moest je vragen hebben, dan kan je onze service desk altijd contacteren voor hulp op afstand.

Nee, dat loopt allemaal automatisch via Work Today. Dat scheelt weer in tijd voor jou. Tijd die je vast beter kan gebruiken.

Een flits is een vacature die je als bedrijf in enkele clicks op onze app kan plaatsen wanneer je dringend nood hebt aan een bijverdiener.

Vind je jouw vraag niet terug?

Elke vraag verdient een antwoord. We proberen maximaal bereikbaar te zijn. Stel je vraag in de chat of stuur ze ons via de website. We beantwoorden jouw vraag en plaats je vraag en ons antwoord ook op de site. Zo help je iedereen een stapje vooruit. 

Contacteer ons Emma