Hoe geraak ik snel aan flexi’s en jobstudenten?

Iedereen kan er van meespreken: Het vinden van goeie werknemers is verre van evident. Dat geldt niet alleen voor vaste contracten, maar ook voor bijverdieners. Maar no worries, Work Today got you covered. Wij hebben een hele poule van gemotiveerde bijverdieners - jobstudenten, flexi-jobbers, werkstudenten en extra’s - die staan te popelen om jou uit de nood te helpen tijdens drukke piekmomenten. Hoe dat in z’n werk gaat, kan je hieronder ontdekken.
woman-selecting-packed-food-on-gondola_11a98f8b5ae05facd3783bca3c9edcbf%20%282%29

#1 Registreer je bedrijf

First things first, registreer je bedrijf hier. Dat gebeurt lekker snel aan de hand van enkele gegevens, in 10 seconden is het gefixt!

#2 Stuur een flits uit

Je bent geregistreerd, congrats! Tijd om over te gaan tot de real business. Bij Work Today beschikken we zoals gezegd over een resem kick-ass bijverdieners. Die kan jij allemaal met 1 simpele flits bereiken. Een flits? Ja een flits, dat is hoe wij onze hot vacatures noemen:

  1. Selecteer een dag en tijdstip
  2. Selecteer een functie
  3. Geef een omschrijving & bepaal de verloning
  4. Klik op volgende aaaaand, done. Je flits is verstuurd naar onze flexi’s en studenten!

#3 Accepteer de bijverdiener van je dromen

Alle flexi’s en jobstudenten die matchen op vlak van locatie, krijgen automatisch deze flits. Zij kunnen zich dan in een paar clicks kandidaat stellen voor jouw vacature. Is het een match made in heaven? Dan hoef je enkel te klikken op “accepteer kandidaat”.

#4 You have a Work(er) Today

Party hardy, je hebt een bijverdiener gevonden! Terwijl jij aan het vieren bent, brengen wij jouw loonadministratie in orde, inclusief Dimona-aangifte!

Je ziet het, bij Work Today matchen we jou als ondernemer met de ideale bijverdiener in recordtijd. Geen ellenlange sollicitaties en heen-en-weergemail dus, maar echt straight to business. Zo kan jij je focussen op jouw zaak. Talking about a win-win situation...

Wil je ook graag bijverdieners vinden in enkele clicks?