Van student naar werkstudent: next level shit!

Statuten, saaie materie, maar toch de moeite om er vijf seconden bij stil te staan. Als je niet meer in aanmerking komt voor het statuut van jobstudent is er nog dat van werkstudent. Jobstudent mag je niet meer zijn wanneer je hoofdbezigheid niet langer studeren is of wanneer je al meer dan 475 uur aan het voordelige tarief van jobstudent hebt gewerkt.

EN NEE, BROSSEN IS GEEN HOOFDBEZIGHEID! Met Work Today bieden we werkstudenten interessante jobs in hun buurt aan en dat op een zilveren plateautje.

image 4-2

Ben jij een werkstudent?

De scheiding is niet altijd even makkelijk te trekken. Daarom is de eerste raad: informeer je goed. Elke situatie is anders. Maar de hoofdlijnen zijn deze: heb je een stage -of leercontract dan val je 95% zeker onder het statuut van werkstudent.

Heb je je 475 uur als jobstudent al gewerkt? Dan kan je onbeperkt bijverdienen vanaf het 476ste uur.

image 5

Danger zone

Als je meer dan 80 uur per maand werkt, zullen jouw ouders geen kindergeld meer ontvangen voor die maand! Dus once again: toch keer dubbelchecken voor je het tv-bakje achter je hoofd gesmeten krijgt…

Vragen? Lees dan onze FAQ

Quote2
Ik werkte de zaterdag en de zondag mee in de bakkerij iets verder in het dorp. En ik wil dat gans het jaar doen. Ik moet mijn auto en alle kosten zelf betalen, dus het geld is welkom. Maar ik kan al die uren niet kloppen als jobstudent. Met Work Today kon ik dat op een makkelijke manier regelen als werkstudent.
Diego Z.
Ronse
mockup-app-work-today 1

Start nu met Work Today